Gemakkelijk uw oude ijzer laten ophalen

U helpt daarbij met het recyclen van materialen. Oud ijzer kan namelijk makkelijk hergebruikt worden voor nieuwe apparaten. Daarbij kunnen wij het oud ijzer voor u ophalen, of kunt u langskomen om het oud ijzer te brengen. Na het wegen wordt u hiervoor direct uitbetaald. Ook zorgen we ervoor dat u direct wordt geholpen. Zo hoeft u bij ons nooit te wachten. De prijs van het oud ijzer wordt bepaald door de vraag en het aanbod op dat moment. Bij een hoge vraag kunt u meer vergoeding ontvangen.

Specialist in duurzame metaalrecycling

Oud ijzer laten ophalen voor hergebruik

Als u bij ons komt helpt u ook nog eens mee met het recyclen van ijzer. Dit materiaal kan namelijk makkelijk hergebruikt worden. Het is zelfs zo dat een groot deel van al het ijzer al hergebruikt is. Dit komt doordat grondstoffen steeds moeilijker te winnen zijn. De schaarste in grondstoffen wordt steeds groter. Dit maakt het hergebruik van oud ijzer alsmaar belangrijker. Hergebruik van oud ijzer is dus duurzaam. Wij zorgen ervoor dat het recyclen voor hergebruik op een juiste manier gebeurt.

  • Marktconforme prijzen
  • Eerlijk en transparant
  • Directe uitbetaling

Waar oud ijzer voor wordt gebruikt

Oud ijzer kent vele toepassingen. Dat het vele toepassingen heeft komt door het feit dat oud ijzer makkelijk te bewerken is. Wist je dat de meeste colablikjes gemaakt zijn van oud ijzer? Ook in bijvoorbeeld je fiets wordt er gebruik gemaakt van oud ijzer. Het frame is hiervan gemaakt. Verder kunnen er bijvoorbeeld nieuwe machines of pannen mee gemaakt worden.

oud ijzer ophalen