• VCA** gecertificeerd bedrijf
  • Diverse sloopwerkzaamheden
  • Ook voor renovatie

Oud metaal inleveren 

U kunt gerust langsrijden om oud metaal in te leveren. Wij raden u aan om thuis zeker even rond te kijken of u nog oude metalen heeft liggen. Voorbeelden van metalen zijn kabel en draad, lood, RVS, ijzer, staal, aluminium, zink, koper en lood. Deze kunt u vervolgens brengen naar Stolwerk Metaal. Hier wordt het gewogen en krijgt u een vergoeding voor de ingeleverde oude metalen. De metalen die u inlevert worden hier opgeslagen. Hierna gaan ze naar de staalfabrieken voor verdere verwerking.

Metaal recyclen

Metaal prijzen

Metaal inleveren 

Bij het metaal inleveren helpt u met het milieu. Oude metalen kunnen namelijk makkelijk hergebruikt worden. Door hergebruik van materialen is er minder noodzaak om nieuwe materialen op te graven. Bij het opgraven van metalen wordt er veel uitgestoten. Het recyclen beperkt dus schade aan het milieu. Oude metalen kunnen vaak makkelijk hergebruikt worden voor andere toepassingen. Stolwerk Metaal is gespecialiseerd in het verwerken en recyclen van metaal. Dit doen we voor zowel particulieren als MKB en multinationals. Dit doen we al meer dan 50 jaar.

Directe uitbetaling voor uw oude metalen 

Na het metaal inleveren wordt u direct uitbetaald. Eerst wordt het gebrachte metaal gewogen. Vervolgens berekenen wij de vergoeding die u krijgt op basis van de huidige prijzen. De prijzen zijn gebaseerd op het huidige vraag en aanbod. De vergoeding die u krijgt is altijd marktconform. Neem gerust contact met ons op om te weten wat de actuele tarieven voor uw oude metalen zijn. Let er wel op dat wij producten zoals koelkasten, diepvriezers en batterijen van laptops en telefoons niet aannemen. U bent van maandag tot en met vrijdag tussen 07:00 en 16:30 welkom bij Valveeken 5-14 in Breda.

oude metalen inleveren

Meer informatie

Heeft u een project waar Stolwerk Metaal bij kan helpen? Neem dan contact met ons op.