Oude metalen inleveren

Verder helpen we ook het MKB en zelfs ’s werelds grootste multinationals. Wij als organisatie werken met efficiëntie en moderniteit. Zo zijn we continu bezig met metaalrecycling en leveren we hiermee een belangrijke bijdrage aan het milieu. Wij kunnen ervoor zorgen dat uw ingeleverde metaal weer hergebruikt kan worden. Bekijk welke oude metalen u kunt inleveren.

Metaalrecycling voor iedere klant

Efficiënte metaal recyclen

Op het terrein zorgen we ervoor dat verschillende soorten metalen worden gesorteerd, verwerkt en opgeslagen. Na het opslaan kan het metaal verder naar de staalfabrieken. Wij hebben zeven hydraulische kranen tot onze beschikking met daarbij ervaren machinisten. De metaalsorteerders zorgen voor een optimaal en efficiënt verwerkingsproces. Verder hebben we containers klaarstaan om naar de klanten te rijden met onze containerservice. Ook zorgen we voor hergebruik van materialen door de verkoop van ingeleverd metaal. Voor ons huidige aanbod kunt u altijd contact opnemen via ons telefoonnummer 076 514 5414 of het contactformulier op onze website. We verwerken behalve metaal ook ijzerwaren.

  • Marktconforme prijzen
  • Eerlijk en transparant
  • Directe uitbetaling

Recycling van metaal is onze zorg

Wij nemen het recyclen van metaal serieus. Hergebruik van metaal is namelijk goed voor de omgeving. Door het recyclen blijft er minder afval over. Ook kost het maken van metaal veel energie. Door het te recyclen beperk je het energieverbruik. Hierdoor daalt ook de emissie in de mijnen. Samen zorgen we er beetje bij beetje voor dat we steeds minder milieu impact op de wereld hebben. Kom dus zeker uw metalen bij ons inleveren. U krijt ook een vergoeding aan de hand van de huidige metaalprijs. Wij zorgen ervoor dat het goed verwerkt wordt. Er is altijd wel een bruikbare oplossing voor de ingeleverde metalen. Wij hopen u snel te zien op het terrein van Stolwerk Metaal.

Metaal recyclen