• VCA** gecertificeerd bedrijf
  • Diverse sloopwerkzaamheden
  • Ook voor renovatie

Sloopbedrijf Breda

Stolwerk Metaal is een sloopbedrijf die beschikt over verschillende mogelijkheden. Zo beschikken we over een eigen wagenpark waarbij we ook een containerservice aanbieden. De metalen die wij verwerken worden goed gesorteerd zodat ze voor verdere verwerking naar de staalfabrieken gestuurd kunnen worden. Door een steeds grotere schaarste aan grondstoffen en de milieu-impact van het verdelven zien wij metaalverwerking als een belangrijke oplossing. Het hergebruik van materialen vinden wij als sloopbedrijf belangrijk. 

Sloopbedrijf

metaalhandel

Sloopbedrijf voor alle sloop werkzaamheden 

Wij zijn een sloopbedrijf die verschillende werkzaamheden uitvoeren. Behalve al het denkbare sloopwerk op het gebied van staal en machines kunt u ons ook inschakelen voor gecombineerde projecten, sloopwerken en renovatiewerken voor zowel staal als steen.  

Deze projecten en sloopwerkzaamheden voeren wij voornamelijk uit bij bedrijven, fabrieken, fabrieksterreinen en kantoren maar ook op diverse andere locaties en/of gebouwen.  

Al onze medewerkers zijn in het bezit van het certificaat “VCA Basisveiligheid” en al onze leidinggevenden zijn in het bezit van het certificaat “VCA-VOL”(Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden). Wij letten continu op de optimaalste veiligheid voor onze werknemers. 

Sloop werkzaamheden Breda 

Bent u op zoek naar een sloopbedrijf in Breda? Stolwerk Metaal B.V. is een specialist op het gebied van sloopwerk. Wij zijn al sinds 1967 actief op deze markt, waarmee we dus meer dan 50 jaar aan ervaring hebben. Passie en plezier staat bij ons hoog in het vaandel. Dit doen wij voor alle soorten klanten. Denk aan grote multinationals, maar ook particulieren. Zowel kleine als grote bedrijven zijn bij Stolwerk Metaal Breda van harte welkom. We werken met een moderne werkwijze. Hiermee willen we bijdragen aan een milieuvriendelijke omgeving. Het hergebruik van materialen is erg belangrijk voor ons. Neem gerust contact met ons op voor verdere vragen. 

sloopwerkzaamheden

Meer informatie

Heeft u een project waar Stolwerk Metaal bij kan helpen? Neem dan contact met ons op.