Vergoeding oud ijzer

De vergoeding voor oud ijzer verschilt van dag tot dag. Dit komt door het constant veranderende vraag en aanbod op de markt. Levert u uw oud ijzer in? Dan krijgt u een hogere vergoeding als de vraag naar oud ijzer hoog is. Daarbij krijgt u altijd zeker een marktconforme prijs voor uw oud ijzer. Wilt u de huidige tarieven weten? Dan kunt u altijd contact opnemen via de telefoon of per mail. Ook kunt u altijd langskomen om oud ijzer in te leveren op onze vestiging in Breda. Op deze manier bent u altijd snel af van uw ijzerwaren.

Specialist in duurzame metaalrecycling

Hogere vergoeding groeiende vraag

De vraag naar oud ijzer wordt steeds hoger. Er is namelijk steeds minder ijzer op de wereld doordat er veel grondstoffen gewonnen worden. Uiteindelijk ontstaat er een schaarste van ijzer. De oud ijzer prijs is afhankelijk van deze schaarste. Het is ook bekend dat het gebruik van oud ijzer duurzaam is. Dat komt doordat oud ijzer niet uit de grond gehaald hoeft te worden. Dit scheelt in energie en daarnaast kan het ook nog worden hergebruikt. Het verwerken van oud ijzer tot een nieuw product zorgt voor meer hergebruik in de maatschappij.

  • Marktconforme prijzen
  • Eerlijk en transparant
  • Directe uitbetaling

Waarde van je oude ijzer

Wij raden het zeker aan om eens rond te kijken in uw woning of bedrijf voor spullen die wegkunnen. Wie weet heeft u nog wat spullen staan waar u een leuke vergoeding voor kunt krijgen. Onze tip is wel om de oude metalen zo veel mogelijk te scheiden voordat u ze brengt. Het prijsaanbod wordt hierdoor beter. Voorbeelden van oud ijzer zijn: fietsen, wasmachines, kachels, remschijven, aanrechtbladen en bijvoorbeeld autowrakken. Er is enorm veel ijzer te vinden in uw omgeving. Wij accepteren oud ijzer van zowel bedrijven als particulieren.

containerservice