Marktconforme prijs voor oud ijzer

De vergoeding voor oud ijzer kan van dag tot dag verschillen, afhankelijk van de dynamiek op de markt. Bij het inleveren van oud ijzer krijgt u een hogere vergoeding wanneer de vraag naar oud ijzer hoog is. Bij Stolkwerk Metaal garanderen we altijd een marktconforme prijs voor uw oud ijzer. Wilt u weten wat de huidige tarieven zijn? Neem dan contact met ons op via telefoon of e-mail, of kom langs op onze locatie in Breda om uw oud ijzer in te leveren. Op deze manier bent u snel van uw oude ijzerwaren af.

Specialist in duurzame metaalrecycling

Hogere vergoeding bij groeiende vraag

De vraag naar oud ijzer stijgt gestaag, vooral omdat de wereld steeds minder ijzer bevat door constante grondstoffenwinning. Deze schaarste heeft directe invloed op de oud ijzer prijs. Het gebruik van oud ijzer is ook duurzaam omdat het hergebruik bevordert en energie bespaart in vergelijking met het winnen van nieuw ijzer. Oud ijzer recycling bevordert een circulaire en duurzame maatschappij door hergebruik te stimuleren, wat niet alleen economisch gunstig is maar ook aanzienlijke energiebesparingen oplevert vergeleken met het delven van nieuw ijzer.

  • Marktconforme prijzen
  • Eerlijk en transparant
  • Directe uitbetaling

Waarde van je oude ijzer

Wij raden u aan om uw woning of bedrijf eens grondig te doorzoeken op oud ijzer. Wellicht heeft u nog waardevolle items waarvoor wij u een aantrekkelijke vergoeding kunnen bieden. Het loont om uw oude metalen te scheiden voordat u ze bij ons inlevert; dit draagt bij aan een beter prijsaanbod. Voorbeelden van oud ijzer zijn onder andere fietsen, wasmachines, kachels, remschijven, aanrechtbladen en autowrakken. Zowel bedrijven als particulieren zijn van harte welkom om hun oud ijzer bij Stolkwerk Metaal in te leveren. Neem vandaag nog contact op voor de actuele oud ijzer prijzen.

containerservice