U kunt uw metalen eenvoudig inleveren bij onze vestiging in Breda. Bij aankomst wegen we het metaal ter plekke en betalen we u direct uit tegen de actuele metaalprijzen. Hierdoor hoeft u nooit te wachten op uw betaling. Bovendien bieden we assistentie bij het lossen van uw afval. Indien nodig kunnen we het metaal ook ophalen op een door u gekozen locatie, afhankelijk van het type metaal en de hoeveelheid. Neem gerust contact met ons op als u grote hoeveelheden metaal heeft liggen.

Direct uitbetaling na metaalrecycling

Prijzen inkoop van metaal

Naast het inleveren van metaal kunt u ook bij ons terecht voor de aankoop ervan tegen gunstige metaalprijzen. Als u op zoek bent naar specifieke machines of materialen die niet op onze website staan vermeld, kunt u altijd contact met ons opnemen. We verkopen een breed scala aan metaalproducten, zoals piping, ijzeren strips, kokers, hoeklijnen en balkijzers, die worden geprijsd per kilogram. Door deel te nemen aan het hergebruik van ingeleverde materialen draagt u bij aan een duurzamer milieu.

  • Marktconforme prijzen
  • Eerlijk en transparant
  • Directe uitbetaling

Lever uw metalen in tegen goede metaalprijzen

Als u grote hoeveelheden metaal heeft liggen kunnen wij het altijd bij u komen ophalen. Om een afspraak te maken kunt u ons bellen op 076 – 514 54 14. U krijgt daarvoor direct een geldbedrag op basis van het gewicht en de metaalprijs. Voor kleinere hoeveelheden bent u altijd welkom op ons terrein op Valveeken 5-14 in Breda. Wij zijn makkelijk te bereiken vanuit omringende snelwegen zoals de A16. De openingstijden zijn tussen 07:00 en 16:30. Let wel op dat we pauze hebben tussen 09:00 tot 09:15 en 12:30 tot 13:00.

metaalrecycling containerservice