De metalen kunnen ingeleverd worden bij onze vestiging in Breda. Ter plekke wegen wij het metaal en betalen we u direct uit. Hierdoor hoeft u nooit te wachten. Verder krijgt u natuurlijk hulp bij het lossen van uw afval. In sommige gevallen kan metaal ook opgehaald worden bij een door u gekozen locatie. Dit hangt af van het soort metaal en de hoeveelheid. Neem gerust contact op als u veel heeft liggen.

Geld ontvangen voor uw metaal

Prijzen inkoop van metaal

Ook voor het kopen van metaal kunt u bij ons terecht. Als u op zoek bent naar specifieke machines die u niet op onze website kunt vinden kunt u altijd contact opnemen. We verkopen bijvoorbeeld piping, verschillende soorten ijzeren strips, kokers, hoeklijnen, balken en zware balkijzers. Hiervoor betaald u per kilo. Door mee te werken aan het hergebruik van ingeleverde materialen draagt u een steentje bij aan het milieu. Wij zijn al meer dan 50 jaar een grote naam in Breda bij de in- en verkoop van metaal.

  • Marktconforme prijzen
  • Eerlijk en transparant
  • Directe uitbetaling

Lever uw metalen in tegen goede metaalprijzen

Als u grote hoeveelheden metaal heeft liggen kunnen wij het altijd komen ophalen. Om een afspraak te maken kunt u ons bellen op …. U krijgt daarvoor direct een geldbedrag op basis van het gewicht en de metaalprijs. Voor kleinere hoeveelheden bent u altijd welkom op ons terrein op Valveeken 5-14 in Breda. Wij zijn makkelijk te bereiken vanuit omringende snelwegen zoals de A16. De openingstijden zijn tussen 07:00 en 16:30. Let wel op dat we pauze hebben tussen 09:00 tot 09:15 en 12:30 tot 13:00.

metaalrecycling containerservice