• Binnen 24 uur opgehaald of gewisseld
  • Groot aanbod containers
  • Ook voor sloopwerkzaamheden

Milieucontainers bestellen

Onze containers variëren van 1 m³ tot 40 m³ en zijn geschikt voor zowel kleine als grote hoeveelheden afval. Bij Stolwerk Metaal hebben we een eigen wagenpark dat bestaat uit vijf vrachtwagens, een trailer en een schrootkipper, waardoor we snel kunnen inspelen op uw behoeften en flexibel zijn in het brengen en halen van de containers. Bovendien bieden we ook accubakken, kleine containers en stapelbakken aan, en kunnen we indien gewenst andere bakken op aanvraag leveren.

Milieucontainers voor iedereen

Onze milieucontainers zijn niet alleen geschikt voor particulieren, maar ook voor bedrijven die bijvoorbeeld sloopwerkzaamheden gepland hebben. Bij Stolwerk Metaal kunnen we u namelijk ook helpen bij het demonteren of slopen van oude machines en het afvoeren van het metaalafval. Zo heeft u alles op één adres en kunt u op ons vertrouwen voor een efficiënte en duurzame oplossing. Bij Stolwerk Metaal vinden wij duurzaamheid erg belangrijk. We streven er dan ook naar om het milieu zo min mogelijk te belasten en gaan daarom zorgvuldig om met het afval dat we verzamelen. Wilt u weten welke materialen we innemen? Bekijk dan ons acceptatiebeleid op onze website.

sloopwerk
containerservice
milieucontainer
metaalrecycling met heftruck
Sloopbedrijf

De beste service voor uw Milieucontainers

Heeft u één of meerdere milieucontainers nodig? bij Stolwerk Metaal bent u verzekerd van een snelle en betrouwbare service. Wij plaatsen direct een lege container terug, en halen we een volle container binnen 24 uur op of op een afgesproken dag. Heeft u hulp nodig bij het kiezen van het juiste formaat of type container? Onze deskundige medewerkers adviseren u graag.

Heeft u nog vragen over onze containerservice of wilt u direct een container bestellen? Bel ons dan op 076 – 514 54 14 of vul ons bestelformulier in op onze website. Bij Stolwerk Metaal helpen we u graag verder!