Particulier en bedrijfsmatig sloopwerk

Stolwerk Metaal in Breda is gespecialiseerd in vrijwel alle sloopwerkzaamheden. U kunt met alle soorten sloopwerk bij ons terecht. Dit loopt van schoorstenen slopen tot het wegbreken van gewapende wanden en vloeren. Ook voor casco demontage en revisie sloopwerk kunt u bij ons terecht. Bijvoorbeeld in een oud huis, appartementencomplex of  fabriekshal. Heeft u een bedrijfspand dat  een nieuwe bestemming nodig heeft?

Ook dan staat het ervaren team van Stolwerk Metaal voor u klaar. Uiteraard bieden wij u  een uitgebreide service. Dit betekent dat wij werken op basis van een werkplan op basis van een vooraf opgestelde inspectie ter plaatse. Op deze manier kunnen sloopwerkzaamheden altijd veilig en volgens geldige instructies worden uitgevoerd.

Sloopwerk door Stolwerk Metaal

Als ervaren sloopbedrijf in de regio Breda biedt Stolwerk Metaal ook diverse boor- en zaagklussen in beton aan. Bijvoorbeeld  het maken van luchtschachten of andere openingen in een bedrijfshal of bedrijfsgebouw. Ook voor breek- en sloopwerkzaamheden kunt u bij ons terecht. Wij zijn beschikbaar voor zakelijke klanten, maar ook voor particulieren. Bijvoorbeeld voor het slopen van diverse  betonnen vloeren, doorwaadbare plaatsen of muren. Uiteraard doen we voor dit soort sloopwerk altijd een grondige inspectie. Zo blijven de dragende delen intact, zodat de structuur van het huis of gebouw niet beschadigd raakt door de sloop. Daarnaast is ons sloopbedrijf in Breda ook gespecialiseerd in alle andere sloopdiensten. Een voorbeeld is het casco demonteren van een woning voor modernisering of nieuwbouw. Ook renovatie en sloop van oude boerderijen of bedrijfspanden behoort tot de mogelijkheden.

  • Marktconforme prijzen
  • Eerlijk en transparant
  • Directe uitbetaling

Vraag een offerte op maat aan voor sloopwerkzaamheden in Breda

Bent u een zakelijke klant of heeft u  een eigen terrein? Vraag  vandaag nog een  offerte op maat aan bij ons sloopbedrijf in Breda. Dit geldt uiteraard ook voor particulieren. Wilt u  uw woning  verbouwen en overweegt u  een verbouwing? Ook in sloopwerkzaamheden kunt u gebruik maken van onze ervaring. Bijvoorbeeld als u een oude badkamer wilt demonteren of als uw keuken, aanbouw of garage toe is aan renovatie. In alle gevallen is het aan te raden om online een offerte op maat aan te vragen. Uiteraard maken wij u zo snel mogelijk  een passende prijs. U kunt van ons een uitgebreide service verwachten tegen een scherpe prijs.

sloopwerkzaamheden