Non-Ferro metalen

Bent u op zoek naar een betrouwbare plek om non-ferro metalen in te leveren? Bij Stolwerk Metaal bieden wij u de perfecte oplossing voor het recyclen van non-ferro metalen en het afstaan van oud ijzer. Met onze uitgebreide ervaring en deskundigheid garanderen wij een eerlijke vergoeding voor verschillende soorten metalen. Wij verwerken alle ingeleverde metalen, inclusief non-ferro metalen, met het oog op recycling, waarmee we direct bijdragen aan een duurzamer milieu.

Wat valt er onder non-ferro metalen?

Non-ferro metalen zijn metalen die geen ijzer bevatten of waarbij ijzer niet het voornaamste bestanddeel is. Voorbeelden hiervan zijn koper, lood, aluminium, zink, brons en messing. Bij Stolwerk Metaal kunt u terecht voor de demontage en sloop van machines of constructies die deze non-ferro metalen bevatten. Onze medewerkers staan paraat om eventuele vragen over non-ferro metalen te beantwoorden.

Bekijk onze acceptatievoorwaarden.

Bent u geĆÆnteresseerd in het inkopen van ferro of non-ferro metalen? Bel 076 – 541 54 14 of gebruik ons contactformulier.

metaalrecycling

Non-ferro metalen inleveren bij Stolwerk Metaal

Bij Stolwerk Metaal kunt u ferro en non-ferro metalen zonder afspraak inleveren. Wij bieden tevens een handige ophaalservice voor uw metalen en een containerdienst voor grotere hoeveelheden. U kunt uw non-ferro metalen veilig opslaan in een gesloten container, waarna wij deze bij u ophalen. Op die manier kunt u ononderbroken doorgaan met uw werkzaamheden. De prijzen voor non-ferro metalen variƫren op basis van vraag en aanbod en kunnen regelmatig wijzigen. Neem telefonisch contact met ons op voor de meest actuele prijzen. Onze medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.