Wat zijn Ferro metalen?

Ferro metalen, zoals kobalt, nikkel en gadolinium, zijn metalen waarbij ijzer het belangrijkste bestanddeel is. Deze metalen hebben een breed scala aan toepassingen in verschillende technische sectoren en zijn vanwege hun overvloedige aanwezigheid van groot economisch belang. Bij Stolwerk Metaal begrijpen we het belang van ferro metalen en zijn we volledig toegewijd aan het recyclen ervan.

Bij Stolwerk Metaal kunt u ook terecht voor de demontage en sloop van machines of constructies die deze ferro metalen bevatten. Als u vragen heeft over ferro metalen, staan onze medewerkers klaar om ze te beantwoorden.

Bekijk onze acceptatievoorwaarden.

Bent u geïnteresseerd in het inkopen van ferro of non-ferro metalen? Bel 076 – 541 54 14 of gebruik ons contactformulier.

 

metaalrecycling

Ferro metalen inleveren bij Stolwerk Metaal

Bij Stolwerk Metaal is het eenvoudig en zonder afspraak mogelijk om ferro metalen in te leveren. Wij bieden niet alleen een handige ophaalservice voor uw metalen, maar ook een containerdienst voor grotere hoeveelheden. Door de ferro metalen veilig op te slaan in een gesloten container, kunnen wij deze efficiënt bij u ophalen, zodat u ongestoord kunt doorgaan met uw werkzaamheden. De prijzen voor ferro metalen zijn afhankelijk van de marktvraag en -aanbod, en kunnen regelmatig veranderen. Voor de meest actuele prijzen kunt u telefonisch contact met ons opnemen.

Milieubewuste ferro metalen recycling

Bij Stolwerk Metaal streven we naar een milieuvriendelijke benadering van metaalrecycling. Door ferro metalen in te leveren bij ons bedrijf draagt u bij aan het verminderen van afval en het beperken van energieverbruik in de productie van nieuw metaal. Onze medewerkers staan klaar om al uw vragen over ferro metalen te beantwoorden en u te voorzien van professioneel advies.

Ontdek de voordelen van ferro metalen recycling bij Stolwerk Metaal B.V. U kunt altijd bij ons terecht, zonder afspraak, om uw ferro metalen in te leveren. Bel ons op 076 – 541 54 14 of gebruik ons contactformulier voor meer informatie of om direct een afspraak te maken.