Ferro metalen inleveren

Heeft u ferro metalen die u wilt inleveren? Bij Stolwerk Metaal bent u aan het juiste adres voor het recyclen van ferro metalen en het afstaan van oud ijzer. Met onze uitgebreide ervaring en expertise bieden wij eerlijke prijzen voor diverse metalen. Wij verwerken alle ingeleverde metalen, inclusief ferro metalen, met het oog op recycling, waardoor we direct bijdragen aan een verbetering van het milieu.

Wat valt er allemaal onder ferro metalen?

Ferro metalen, zoals kobalt, nikkel en gadolinium, zijn metalen waarvan ijzer het belangrijkste bestanddeel is. Deze metalen zijn overvloedig aanwezig en vormen een essentiële economische factor vanwege hun brede toepassingen in diverse technische sectoren. In tegenstelling hiermee behoren alle overige metalen tot de categorie non-ferro metalen, die geen ijzer bevatten.

Bij Stolwerk Metaal kunt u terecht voor de demontage en sloop van machines of constructies die deze ferro metalen bevatten. Als u vragen heeft over ferro metalen, staan onze medewerkers klaar om ze te beantwoorden.

Bekijk onze acceptatievoorwaarden.

Bent u geïnteresseerd in het inkopen van ferro of non-ferro metalen? Bel 076 – 541 54 14 of gebruik ons contactformulier.

metaalrecycling

Ferro metalen inleveren bij Stolwerk Metaal

Bij Stolwerk Metaal is het eenvoudig en zonder afspraak mogelijk om ferro metalen in te leveren. Wij bieden niet alleen een handige ophaalservice voor uw metalen, maar ook een containerdienst voor grotere hoeveelheden. Door de ferro metalen veilig op te slaan in een gesloten container, kunnen wij deze efficiënt bij u ophalen, zodat u ongestoord kunt doorgaan met uw werkzaamheden. De prijzen voor ferro metalen zijn afhankelijk van de marktvraag en -aanbod, en kunnen regelmatig veranderen. Voor de meest actuele prijzen kunt u telefonisch contact met ons opnemen.