Metaal inleveren bij Stolwerk Metaal

Wij geven een vergoeding voor het inleveren van metalen. Behalve een leuke vergoeding draagt u ook bij aan een wereld waarbij we zuinig en bestendig omgaan met de materialen. Metaalafval kan namelijk makkelijk hergebruikt worden voor andere toepassingen. Stolwerk Metaal is al ruim 50 jaar dagelijks bezig met metaalrecycling. Hierdoor hebben we veel ervaring met het verwerken van metalen. Dit doen wij voor iedereen. Het maakt niet uit of je een particulier, Mkb’er, groot of klein bedrijf bent.

Metaalhandel is onze specialiteit

Metaalhandel is onze specialisatie. Wij doen inkoop, verwerking en recycling van alle oude metalen. Dit doen we op een moderne manier, waardoor we met veel efficiëntie kunnen bijdragen aan een beter en schoon milieu. Verder houden wij van transparant werken. Dat wil zeggen dat u zelf kunt meekijken tijdens het wegen, waarna u direct wordt uitbetaald. Hierdoor bent u niet teveel tijd kwijt aan het inleveren van uw oude metalen. Kom dus gerust langs met uw oude metalen en wij zullen u helpen. Zou u willen weten wat voor vergoeding u krijgt voor de metalen? Dan kunt u het beste contact opnemen. De prijzen variëren van dag tot dag, gebaseerd op het vraag en aanbod.

  • Marktconforme prijzen
  • Eerlijk en transparant
  • Directe uitbetaling

Oud metaal inleveren in Breda

Oud metaal kan makkelijk hergebruikt worden. Het hergebruiken van metalen is alsmaar belangrijker geworden de afgelopen jaren. Grondstoffen worden schaarser, en men wil een milieuvriendelijkere wereld. Des te meer redenen om uw oud metaal bij ons in te leveren. Wij zorgen ervoor dat de metalen worden gesorteerd. Sommige metalen kunnen namelijk direct hergebruikt worden. Andere metalen kunnen worden omgesmolten tot een nieuw product. Op die manier krijgen uw oude metalen een nieuw leven. Ook bent u van uw metalen af en krijgt u er ook nog eens een vergoeding voor. Kom dus gerust langs bij Stolwerk Metaal in Breda.

sloopwerk