Oud ijzer- en metaalhandel

Stolwerk Metaal B.V. is sinds 1967 een internationaal opererende oud ijzer- en metaalhandel. Wij mogen 's werelds grootste multinationals tot onze klantenkring rekenen, maar ook het midden- en kleinbedrijf en particulieren behoren nog steeds tot onze vaste klantenkring.

Wij zijn een modern en efficiŽnt geleid recycle bedrijf dat een wezenlijke bijdrage levert aan het schoonhouden van ons milieu.

Wij beschikken over ons eigen wagenpark bestaande uit zes vrachtwagens, een trailer en een dieplader. Deze zijn bestemd voor containertransporten van en naar de klant. De containers worden op verzoek van de klant geplaatst t.b.v. opvang van diverse ferro en non-ferro metalen en worden binnen 24 uur op afroep opgehaald en/of omgewisseld.
De volumes van de containers variŽren van 1m³ tot 40 m³.

De zeven hydraulische kranen tesamen met de ervaren machinisten en metaalsorteerders vormen een belangrijke schakel in het verdere verwerkingsproces van de ferro en non-ferro metalen.

Op ons terrein te Breda worden de geleverde materialen gesorteerd, verwerkt en opgeslagen voor verdere verwerking naar de staalfabrieken.

Met onze 1.400 tons guillotine schrootschaar zijn wij in staat materialen te persen, te knippen en te verkleinen.
Tevens bestaat er de mogelijkheid een partij materialen m.b.v. de guillotine schrootschaar te vernietigen. Van de vernietigde partij zal een vernietigingsveklaring worden afgegeven.


Voor meer informatie kunt U direct contact met ons opnemen via telefoon of e-mail. Deze gegevens vindt U op de contactpagina.